Start boostervaccinatie

Geplaatst op 22 november 2021


Start boostervaccinatie
We gaan van start met het geven van de boostervaccinatie bij Surplus. We beginnen vanaf vrijdag 26 november met het vaccineren van bewoners binnen de woonzorgcentra. Zij worden op locatie gevaccineerd door ons eigen prikteam. Daarnaast beginnen we ook met het geven van het boostervaccin aan medewerkers en vrijwilligers.

Boostervaccinatie
De Gezondheidsraad adviseert de boostervaccinatie als extra bescherming tegen ziekenhuisopname of ziek worden door het coronavirus. Een boostervaccinatie is bedoeld als oppepper om de bescherming op peil te houden. Een booster draagt bij aan een blijvend hoge bescherming. Lees hier meer over het boostervaccin: https://www.rij…ostervaccinatie

Vaccinatievolgorde
Donderdag 18 november zijn alle intramurale (woonzorgcentra) en thuiszorgmedewerkers uitgenodigd die tijdens hun werkzaamheden direct contact hebben met cliënten. Deze medewerkers hebben per mail een uitnodiging ontvangen om zich aan te melden voor een datum en tijdstip om zich te laten vaccineren op locatie Elisabeth in Breda. Morgen worden de medewerkers van thuisondersteuning en welzijn uitgenodigd. In de fase hierna zijn vrijwilligers met direct cliëntcontact aan de beurt.

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen