Maaltijdenservice

Bent u op zoek naar een verse, gezonde en gevarieerde maaltijd voor iedere dag van de week? En daarbij het gemak ervaren van thuisbezorgen? Kies dan voor de maaltijdenservice van Menu Surplus

Ruime keuze
Met de service Tafeltje Dekje van Menu Surplus stelt u zelf uw maaltijden samen, u hebt daarbij de keuze uit een groot aantal producten. Ook uw wensen in portiegrootte, gesneden of gemalen bereiding of een dieet bieden wij zonder meerprijs aan. 

Verpakking
Wekelijks geeft u uw keuze door via een digitaal bestelsysteem of het menukeuzeformulier. Uw maaltijd bereiden wij vervolgens op maat in onze eigen keuken. Na bereiding worden de maaltijden verpakt. Zo is de versheid van uw maaltijd gegarandeerd. 

Bezorging
Tweemaal per week bezorgen onze vaste vrijwilligers de maaltijden bij u thuis. U bewaart de maaltijden vervolgens in de koelkast. Op ieder gewenst  moment kunt u de maaltijd opwarmen en aan tafel gaan.

Welkom bij Menu Surplus
Wanneer u maaltijden afneemt bij MenuSurplus ontvangt u in 2023 als welkomstactie 4 maaltijden voor €20,-

Neem voor meer informatie over onze maaltijdenservice contact op met de klantenservice. Als u zich wilt aanmelden voor deze service, neem dan ook contact met ons op.

Daarom Menu Surplus

  • Ambachtelijke bereiding van de maaltijden in onze keuken in Zevenbergen
  • Gegarandeerde versheid door de zuurstofarme verpakking
  • Maaltijden met specifieke dieetwensen mogelijk
  • Keuze doorgeven kan digitaal of op papier
  • Tweemaal per week bezorging door onze vaste vrijwilligers
  • We koken met de seizoenen

Maaltijdenservice in de gemeente Geertruidenberg

In de gemeente Geertruidenberg werkt Surplus met een andere aanbieder.

Bent u woonachtig in de gemeente Geertruidenberg dan kunt contact opnemen met Surplus voor meer informatie via 0162 – 520 706 (iedere werkdag tussen 9.00 en 12.00 uur) of kom langs bij onze locatie Prins Hendrikstraat 41 in Raamsdonksveer.

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen