Ontmoetingsplekken en dagbesteding

Ontmoeting

Gezellig samen zijn, een cursus volgen, de krant lezen, aerobics, taalles, gezamenlijke lunch, yoga, bridgen of handwerken. Voor een fijne dag kom je naar een ontmoetingsplek in jouw wijk. Loop eens binnen voor een kop koffie. Terwijl je kennis maakt met buurtgenoten, is er wellicht een cursus of club aan de gang en ontdek je zo de mogelijkheden van onze gezellige ontmoetingsplekken. Er zijn o.a. pluspunten, ontmoetingspleinen, huiskamers, huizen van de wijk en activiteitencentra. Kijk per gemeente voor een overzicht van al onze ontmoetingsplekken.

Dagbesteding

Wilt u andere mensen ontmoeten, deelnemen aan een leuk initiatief in de buurt of zelf een activiteit opzetten? Je bent van harte welkom bij onze ontmoetingsplekken. Op elke ontmoetingsplek zijn verschillende activiteiten: van biljart en handwerken tot spelletjes, samen eten en sportief bewegen. Iedereen is van harte welkom! Dus loop eens binnen en informeer naar de mogelijkheden.

Gemeente Altena

In de gemeente Altena zijn er verschillende steunpunten (d’Altenaer, De Buitenplaats, De Klimroos, De Dotter, De Molenwiek, De Erker, J.B. Dijkhuis, Nieuwendijk, De Nijenburcht en de HartenBrigade) waar inwoners terecht kunnen voor activiteiten. De steunpunten zijn zelfstandig en worden zo nodig ondersteund door Surplus.

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen