Zomerschool en Bewegen voor Senioren

Zomerschool voor Senioren

Halderberge, Etten-Leur en Moerdijk

Voor meer informatie in Halderberge, Etten-Leur en Moerdijk bezoekt u de website www.zomerschoolsenioren-emh.nl of neemt u telefonisch contact op via 06 – 22 699 249 of stuur een e-mail naar zsvoorseniorenemh@gmail.com.

Oosterhout

Voor meer informatie over de zomerschool in Oosterhout bezoekt u de website www.zomerschooloosterhout.nl. Ook kunt u bellen met de receptie in Oosterhout: 0162 748600 of stuurt u een e-mail naar zomerschool@surplus.nl.

Bewegen voor Senioren

Bij het ouder worden is het belangrijk om lichamelijk en geestelijk fit te blijven. Door te bewegen blijf je lichamelijk, geestelijk en sociaal gezond! 

Altena

Beweegactiviteiten volwassenen/senioren

Wekelijks kunt u deze lessen bijwonen met uitzondering van de zomermaanden. Wilt u hieraan deelnemen of een proefles bijwonen laat het ons dan weten!

Voor meer informatie kunt u terecht bij: Annemieke  Galjee, telefoonnummer: 0183-408 444.

Ons aanbod: callanetics, conditietraining, stepfit easy-up, werelddansen.

Drimmelen

Activiteitencoach en Buurtsportcoach

Wil je wel wat vaker de deur uit, andere mensen ontmoeten, of iets te doen hebben? Zoek je een nieuwe activiteit of bezigheid? Kortom wil je je leven verrijken, maar ben je niet op de hoogte van het aanbod in deze gemeente of lukt het nog niet om deze stap te zetten? Schakel dan de hulp van de activiteitencoach in. Bel 06-43288684 of mail naar tasha.vandam@surplus.nl

Seniorenfitness

Daarnaast bieden wij Fitness / Seniorenfitness voor de oudere doelgroep. Op onze behandellocaties kunt u onder begeleiding van onze deskundige medewerkers bewegen voor de opbouw van de conditie, kracht en de mobiliteit. Wilt u meer informatie over Seniorenfitness, neem dan contact met ons op.

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen