Disclaimer

De inhoud van deze website is met zorg tot stand gekomen en we zetten ons in om informatie up to date te houden. Desondanks kan er weleens een foutje doorheen glippen. Er kunnen dan ook geen rechten ontleend worden aan de inhoud van deze website. Surplus is niet aansprakelijk voor gevolgen van eventuele onjuistheden en/of onvolledigheden. Uiteraard willen wij dit wel zoveel mogelijk voorkomen. Dus heeft u een vraag of opmerking over de inhoud van de website? Mail dan naar klantenservice@surplus.nl.

Rechten

Op de inhoud van deze website, zoals teksten en afbeeldingen, rusten auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Dit mag dan ook niet zonder toestemming gekopieerd, gebruikt en/of gepubliceerd worden door derden.

Beleid Responsible Disclosure

Bij Surplus vinden wij de veiligheid van onze systemen, programmatuur en diensten erg belangrijk. Ondanks onze zorg voor de beveiliging hiervan kan het voorkomen dat er toch een kwetsbaarheid is. Als u zo’n kwetsbaarheid ontdekt, kunt u dit veilig aan ons melden. Deze aanpak is de zogenaamde Coordinated Vulnerability Disclosure. Op deze manier kan Surplus beschermende maatregelen treffen, want we willen graag met u samenwerken om onze gebruikers, onze systemen en de gegevens van onze patiënten en medewerkers nog beter beschermen. 

Klik hier voor het Beleid Responsible Disclosure van Surplus.

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen