Wijkwerk

wijkwerk

Wil je meedoen met leuke activiteiten in de buurt? Wil je buurtgenoten ontmoeten? Heb je zelf een goed idee? Je bent van harte welkom bij het wijkwerk of in één van onze ontmoetingsplekken (activiteitencentrum, huis van wijk, huiskamer, ontmoetingsplein, plus- steunpunt, zorgboerderij) van Surplus.

Gezellig samen zijn, een cursus volgen, de krant lezen, aerobics, taalles, gezamenlijke lunch, yoga, bridgen of handwerken. Voor een fijne dag kom je naar een ontmoetingsplek in jouw wijk. Loop eens binnen voor een kop koffie. Terwijl je kennis maakt met buurtgenoten, is er wellicht een cursus of club aan de gang en ontdek je zo de mogelijkheden van onze gezellige ontmoetingsplekken. Kijk per gemeente voor een overzicht van al onze ontmoetingsplekken.

Kijk in onderstaand overzicht in welke gemeente wijkwerkers van Surplus zijn. De wijkwerkers ondersteunen jou om samen met andere bewoners, vrijwilligers en verenigingen de buurt levendig en aantrekkelijk te houden.

Breda

Ontmoetingsplekken:

De Nieuwe Meidoorn
Beheerder de Nieuwe Meidoorn: Kees Bosman
Kees.bosman@surplus.nl | 06-42136174

Buurthuis Scheldestraat
Beheerder buurthuis Scheldestraat: Merian Dirven
Merian.dirven@surplus.nl | 06-41217980

Pluspunt de Wisselaar
Coördinator Pluspunt de Wisselaar: Pim van Doormaal
Pim.vandoormaal@surplus.nl | 06-48517160

Opbouwwerk in de wijk
De opbouwwerkers zijn in Breda actief in de wijken waar dat het hardste nodig is. Voor onderstaande wijken kan je bij volgende medewerkers terecht:

Opbouwwerker Zuid-West: Lennart Karreman
lennart.karreman@surplus.nl | 06-42870783

Opbouwwerker Noord-West: Rashad Willemsens
rashad.willemsens@surplus.nl | 06-10926140

Opbouwwerkers Noord-Oost: Bouchra Aatif Afendi en Kelly de Rooij
bouchra.aatifafendi@surplus.nl | 06-28320710
kelly.derooij@surplus.nl | 06-41260748

Opbouwwerker Noord-Oost: Frank Weijters
frank.weijters@surplus.nl | 06-18600664

Daarnaast worden er geregeld losse projecten gedraaid. Heb je een vraag en weet je niet bij wie je terecht moet? Vragen over Breda kan je altijd stellen via breda@surplus.nl

Etten-Leur

Heb je een vraag en weet je niet waar je terecht kan? Kijk op www.meedenkcoach.nl of bel 076-504 77 34
Tegen eenzaamheid, De aanschuiftafel: Genieten en nieuwe mensen ontmoeten voor, tijdens of na een voorstelling? kijk hier voor meer informatie.

Moerdijk

In de gemeente Moerdijk werken de sociaal werkers vanuit de huizen van de wijk. Heb je vragen, klachten, wensen of ideeën? Weet ons als sociaal werkers in uw wijk te vinden! We bieden u graag een luisterend oor, denken met u mee of helpen u verder.

Wilt u meer informatie per locatie? Neem dan ook eens een kijkje op https://surplus.nl/surplus-in-de-wijk/ontmoetingsplekken/ en https://surplus.nl/surplus-in-de-wijk/huiskamers/

Oosterhout

Drimmelen

Wil je wel wat vaker de deur uit, andere mensen ontmoeten, of iets te doen hebben? Zoek je een nieuwe activiteit of bezigheid? Kortom wil je je leven verrijken, maar ben je niet op de hoogte van het aanbod in deze gemeente of lukt het nog niet om deze stap te zetten? Schakel dan de hulp van de activiteitencoach in. Bel 06-43288684 of mail naar tasha.vandam@surplus.nl

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen