Personenalarmering en sleutelkluis

Wilt u zelfstandig thuis blijven wonen en weet u niet of dat wel kan? Personenalarmering kan dan een oplossing zijn. De wijkzuster kan bij u langskomen om dit met u te bespreken. Het is belangrijk dat u zich veilig voelt en dat in geval van nood de juiste zorg en hulp geregeld wordt. U kunt dan bijvoorbeeld gebruikmaken van personenalarmering of een sleutelkluis.

Personenalarmering

Personenalarmering maakt dat er altijd iemand bereikbaar is in noodsituaties. Een veilig gevoel, niet alleen voor u maar ook voor uw partner of familie. U geeft de contactpersonen op die in geval van nood kunnen worden opgeroepen en toegang hebben tot uw woning, bijvoorbeeld een familielid of buurvrouw. U krijgt een alarmtoestel bij u in huis met een draadloze alarmknop die u als een ketting om uw hals of als een armband om uw pols kunt dragen. Gebeurt er iets met u, heeft u hulp nodig en kunt u zelf de telefoon niet bereiken? Dan drukt u op de alarmknop en krijgt u via uw alarmtoestel contact met een medewerker van de alarmcentrale. Deze medewerker kan op dat moment met u spreken. Bij de alarmcentrale verschijnen de noodzakelijke gegevens op het scherm, zodat één van de contactpersonen kan worden gewaarschuwd. Deze persoon komt zo snel mogelijk naar u toe om hulp te bieden.

Veilige sleutelkluis

U kunt ook gebruikmaken van de CKey-Pin, de veilige deurkluis van FocusCura. Met de cijfercode kan uw zorgverlener, familie of huishoudelijke hulp het sleutelkluisje openen, waar uw sleutel in zit. U bepaalt zelf met wie u de code deelt. Zo weet u zeker dat alleen mensen die u de toegangscode hebt gegeven toegang kunnen krijgen tot uw woning.

Personenalarmering of sleutelkluis aanvragen?

Voor de personenalarmering en de sleutelkluis werkt Surplus samen met FocusCura, leverancier van slimme zorginnovaties. FocusCura installeert de apparatuur en draagt zorg voor het onderhoud. Tevens verzorgt FocusCura de administratie en de incasso van het maandelijkse abonnement.

Wilt u personenalarmering en/of de Ckey-Pin sleutelkluis digitaal aanvragen?
Personenalarmering digitaal aanvragen
Ckey-Pin sleutelkluis digitaal aanvragen

U kunt ook gebruikmaken van een aanmeldformulier:
Aanmeldformulier personenalarmering
Aanmeldformulier Ckey-Pin sleutelkluis

Heeft u nog vragen of twijfelt u over de juiste oplossing? Neem dan contact op met onze klantenservice via: 076 – 208 22 00 of klantenservice@surplus.nl.

Er kan iemand bij u langskomen om uw situatie te bekijken en advies te geven.

Wijzigingen doorgeven

Wilt u een wijziging van uw abonnement doorgeven, bijvoorbeeld een verhuizing of een beëindiging, bel dan naar FocusCura 030 – 692 70 50. Ook als u vragen heeft, kunt u met dit nummer bellen.

Gemeente Geertruidenberg

Bent u woonachtig in de gemeente Geertruidenberg dan kunt contact opnemen met Surplus voor meer informatie via 0162 – 520 706 (iedere werkdag tussen 9.00 en 12.00 uur) of kom langs bij onze locatie Prins Hendrikstraat 41 in Raamsdonksveer.

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen