Woonzorglocaties

woonzorglocaties

Bij Surplus bieden we verschillende vormen van woonzorg, verdeeld over 13 locaties. Onze woonzorglocaties liggen verspreid door Brabant. Surplus biedt woonzorglocaties in onder andere Breda, Fijnaart, Klundert, Lage Zwaluwe, Terheijden, Ulvenhout, Zevenbergen en Zevenbergschen Hoek. In onze woonzorgcentra worden verschillende woonvormen aangeboden, zoals kleinschalig wonen, zorgappartementen en dagbesteding. 

Voor meer informatie over wat een woonzorgcentrum biedt kunt u op een van de onderstaande locaties klikken.

Onze woonzorglocaties

Woonzorgcentra Breda

Deze woonzorglocaties kenmerken zich door een uitgebreid aanbod aan kleinschalig wonen en zorgappartementen. Een woonzorgcentrum kan u zorg bieden voor bijvoorbeeld fysiotherapie, dagbesteding en een maaltijdenservice. U kunt bij onze locaties terecht met verschillende hulpvragen en zorgbehoeften. Voor het aanbod per zorglocatie kunt u hieronder klikken op de specifieke locaties.

Woonzorgcentrum Fijnaart

Fendertshof is niet alleen een woonzorgcentrum maar ook een Huis van de Wijk. De senioren van Fijnaart kunnen elkaar ontmoeten en er worden vele activiteiten verzorgd. Daarnaast wordt er ook veel aan woonzorg geboden, zoals diëtetiek, geestelijke verzorging en vrijwilligersondersteuning. 

Woonzorgcentrum Klundert

In het Mauritshof komt u terecht in een eigentijds wooncomplex met nieuwe huurappartementen en drie kleinschalige woongroepen. Dit woonzorgcentrum beschikt ook over ontmoetingsplekken, een ruim zorgaanbod en dagbesteding.

Woonzorgcentrum Lage Zwaluwe

In ons woonzorgcentrum kunnen mensen met een lichte tot een zware en complexere zorgvraag samenwonen in woongroepen. Er zijn drie woongroepen op kleinschalig niveau. Daarnaast zijn er ook zelfstandige huurwoningen met zorg en faciliteiten in de buurt.

Woonzorgcentrum Terheijden

Dit woonzorgcentrum kenmerkt zich door het uitgebreide aanbod van zorg, zoals dementiezorg, ergotherapie en logopedie. Inwoners van Terheijden kunnen ook gebruik maken van het restaurant, de winkel en het bruin café in Antonius Abt.

Woonzorgcentrum Ulvenhout

Ons woonzorgcentrum in Ulvenhout biedt niet alleen woonzorg, maar ook dagbesteding. In het binnenhof worden diverse activiteiten georganiseerd, zoals muziekdagen, handwerken en bloemschikken. 

Woonzorgcentrum Zevenbergen

Deze woonzorglocatie kenmerkt zich door zorg in appartementen, kleinschalige woongroepen en dagbesteding. U kunt deelnemen aan het verenigingsleven en aan diverse activiteiten en uitjes. Ook is er een uitgebreide keuze aan maaltijden.

Woonzorgcentrum Zevenbergschen Hoek

Het woonzorgcentrum is een plek waar mensen samenkomen voor ontspanning en een lekkere bak koffie of thee. We zijn trots op de huiselijke sfeer en persoonlijke aandacht voor elkaar. Naast dat u in een zelfstandige aanleuningwoning kan wonen, kan u bij ons ook tijdelijk verblijven als u extra zorg nodig heeft na bijvoorbeeld een operatie. 

Kleinschalig wonen

In gezellige en kleinschalige woongroepen bieden wij zorg aan cliënten met dementie. Ook zijn er woongroepen voor cliënten met gedragsstoornissen en voor cliënten met lichamelijke problemen. Cliënten hebben een eigen slaapkamer en maken gebruik van een gezamenlijke woonkamer. U bepaalt uiteraard zelf hoe u uw slaapkamer of appartement inricht. Zo creëren we een herkenbare en vertrouwde omgeving met uw eigen meubilair en persoonlijke bezittingen. Ook de afdeling waar u verblijft is zo huiselijk en gezellig mogelijk ingericht. Huiselijkheid betekent ook zoveel mogelijk vertrouwde gezichten en dus zo weinig mogelijk wisselingen in verzorgenden en andere disciplines.

Zorgappartementen

De zorgappartementen bevinden zich in de woonzorgcentra van Surplus. U woont zelfstandig en maakt uw eigen keuzes en tegelijkertijd ontvangt u passende zorg en ondersteuning, bijvoorbeeld personenalarmering. De appartementen beschikken over eigen voorzieningen, zoals een (open) keuken en badkamer.

Wat kost wonen bij Surplus?

Voor zorg in de zorgappartementen en kleinschalige woongroepen van Surplus Zorg bent u verzekerd via de Wet Langdurige Zorg (WLZ). Wel dient u een eigen bijdrage te betalen. De hoogte van deze bijdrage is afhankelijk van uw inkomen. Kijk voor meer informatie op www.hetcak.nl.

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen