Volledig pakket thuis

U wilt thuis blijven wonen en alle nodige zorg en ondersteuning ontvangen. Met het Volledig pakket thuis (VPT) van Surplus is het mogelijk om dezelfde zorg- en dienstverlening te krijgen als in een woonzorgcentrum, maar dan bij u thuis. Het VPT omvat verzorging en verpleging zoals met u afgesproken, onverwachte zorg, huishoudelijke hulp, de dagelijkse maaltijden en begeleiding bij activiteiten binnens- of buitenshuis.

Zo zet u uw leven door zoals u gewend bent. U blijft zo lang als mogelijk zelfstandig wonen, in uw eigen huis, met zorg en ondersteuning speciaal afgestemd op uw wensen en behoeftes. De wijkzuster kijkt samen met u naar welke onderdelen van het VPT precies bij u passen.

Wanneer komt u voor het VPT in aanmerking?

Bent u nog enigszins mobiel en is de situatie thuis redelijk stabiel, dan kunt u het VPT aanvragen. Om gebruik te maken van het VPT heeft u een indicatie nodig voor langdurige zorg, een Wlz-indicatie (Wet langdurige zorg).

Heeft u nog geen indicatie? De wijkzuster kan deze samen met u aanvragen bij het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ). U overlegt met de wijkzuster over welke vorm van zorg het beste aansluit bij uw mogelijkheden en behoeftes.

Meer informatie?

Voor meer informatie en hulp bij het aanvragen van een zorgindicatie, kunt u bellen naar onze klantenservice. Zij verbinden u desgewenst door met de wijkzuster van uw regio.
T 076- 208 22 00
E klantenservice@surplus.nl

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen