Veelgestelde vragen

Behandeling

Worden behandelingen vergoed en heb ik een verwijzing nodig?

Behandelingen door onze therapeuten wordt geheel of gedeeltelijk vergoed. Dit is afhankelijk van de zorgverzekering die u heeft afgesloten. Of u een verwijzing nodig heeft, is afhankelijk van de
therapie die u nodig heeft. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met de klantenservice van het behandelteam op telefoonnummer 076 – 208 40 00 of per mail via behandelteam@surplus.nl.

Vinden de behandelingen plaats op locatie of thuis?

Voor diverse behandelingen kunt u terecht op een van onze locaties in Breda of Zevenbergen. Op deze locaties hebben we allerlei behandelruimtes. Verschillende behandelingen kunnen ook bij u in de thuissituatie plaatsvinden. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met de klantenservice van het behandelteam op telefoonnummer 076 – 208 40 00 of via mail behandelteam@surplus.nl.

Woonzorg

Ik ben me aan het oriënteren en wil me graag inschrijven voor een bejaardenhuis of woning met zorg. Nu nog niet nodig maar voor in de toekomst.

Het begrip bejaardenhuis zoals dit er vroeger was bestaat niet meer. Het is helaas alleen mogelijk om in te schrijven voor een verplegings- of verzorgingshuis wanneer u in het bezit bent van een indicatie uit de Wet Langdurige Zorg.

Wat wij u in ieder geval adviseren is om u in te schrijven bij het landelijke inschrijfregister www.klikvoorwonen.nl. Zij hebben meerdere aanleunwoningen in de sociale sector. Deze zijn meestal gesitueerd nabij een verpleging- of verzorgingshuis. Zodoende kunt u dan gebruik maken van deze faciliteiten. Verder is het uiteraard ook mogelijk een aanleunwoning te huren in de particuliere sector. Deze zijn dan ook gesitueerd in of nabij een verpleging- of verzorgingshuis. Het enige verschil is dat deze particuliere woningen boven de huurtoeslag grens vallen. Deze worden verhuurd door vastgoedondernemingen. Deze contacten kunt u dan opvragen bij de locatie naar keuze.

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen