Woonzorg

Wonen

Een prettige leefomgeving, waarin u zich thuis voelt. Herkenbaar, veilig en vertrouwd. Met dierbare spullen om u heen. En bezigheden die u graag doet. We stellen bij Surplus Zorg alles in het werk om u zo’n omgeving te bieden. Onze appartementen, aanleunwoningen en kleinschalige woongroepen bieden u een leefomgeving met veel privacy waarin u zelf bepaalt hoe uw dag eruitziet. Tegelijkertijd is de veiligheid van zorg altijd dichtbij.

In onze zorg- en dienstverlening zijn uw wensen en behoeften de belangrijkste uitgangspunten. Samen met u bepalen we welke zorg en ondersteuning het beste bij u passen. Wij vinden het belangrijk dat u zich thuis voelt. U maakt uw eigen keuzes en voert de regie over uw eigen leven. U beslist bijvoorbeeld over de tijd om op te staan of naar bed te gaan, welke kleding u draagt en wat u eet.

Samen werken aan zorg

In de woonzorgcentra van Surplus Zorg werken verschillende specialisten samen aan zorg. Een team van artsen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, diëtisten en logopedisten staat voor u klaar. U bent verzekerd van optimale zorg. U krijgt een persoonlijk begeleider die, in samenspraak met u, de zorg organiseert, bewaakt en evalueert.

Surplus kent de volgende woonvormen:

  • Kleinschalig wonen
  • Zorgappartementen
  • Huurappartementen

Wilt u meer informatie of contact opnemen, ga dan naar onze contactpagina.

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen