De Nieuwe Meidoorn

De Nieuwe Meidoorn is een ontmoetingsplek voor de wijken Tuinzigt en Westerapark. In de Nieuwe Meidoorn vinden vele ontmoetingen plaats door de diverse activiteiten die hier aangeboden worden. En heeft u zelf een idee? Geef het ons door, we denken graag met u mee!

Buurtbewoners (jong en oud) kunnen hier terecht voor een kopje koffie of thee, een potje biljart, gezellig knutselen voor de kinderen in de wijk of misschien komt u wel naar de lunch op vrijdagmiddag? Het volledige activiteitenaanbod vindt u terug op onze website. Of misschien wil u zelf aan de slag als vrijwilliger? Loop binnen en vraag ons naar de mogelijkheden.

De Nieuwe Meidoorn is doordeweeks geopend van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Heeft u vragen?
Heeft u vragen over uw woning of aan de gemeente? Of heeft u een idee voor uw buurt of wijk? Iedere dinsdag van 13.00 uur tot 14.00 uur is er een inloop waar u met al uw vragen terecht kunt. Loopt u gerust eens binnen!

De digitale Wijkkrant
Bent u benieuwd wat er allemaal in de wijk gebeurd? Lees het in de (digitale) Wijkkrant Tuinzigt Westerpark! Zo bent u altijd bij met de leuke dingen die in de buurt gebeuren!

Alvast wat meer weten? Neem ook alvast eens een kijkje op onze Facebookpagina. We zien u graag in de Nieuwe Meidoorn!

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen