Woonzorgcentrum deBreedonk

DeBreedonk is een woonzorgcentrum voor wonen, welzijn en zorg aan de Willem van Oranjelaan in Breda. Deze locatie is prachtig gelegen in een groene omgeving, direct naast het Mastbos. In de buurt vindt u verder het mooie natuurgebied Het Markdal, leuke terrasjes en restaurantjes, iconische straten zoals de Baronielaan en de gezellige Ginnekenmarkt. DeBreedonk is een kleinschalige locatie waar iedereen elkaar kent en u zich direct welkom voelt. Er worden diverse activiteiten georganiseerd waar u aan kunt deelnemen zoals bridgen, rikken, beweeggroepen, geheugentrainingen, luisteren naar klassieke muziek, lezingen en fotovoorstellingen. Wanneer u zelf niet meer goed ter been bent maar wel van de natuur wilt genieten, kunt u bij deBreedonk de duofiets met trapondersteuning lenen om samen door het mooie Markdal te gaan fietsen. Tevens ligt het rolstoel- en rollatorpad van het Mastbos om de hoek.

Bij deBreedonk kunt u onder andere gebruik maken van de diensten van de kapsalon, het terras met uitzicht op het Mastbos en een zaal waarin u een maaltijd kunt nuttigen of gezellig met bezoek of medebewoners van een drankje kunt genieten. Naast het woonzorgcentrum bevinden zich op deze locatie ook serviceflats. De bewoners hiervan kunnen eveneens gebruik maken van de algemene voorzieningen binnen deBreedonk.

Deze locatie is gecertificeerd op duurzaamheid conform de Milieuthermometer Zorg niveau Zilver.

Wilt u alvast een kijkje nemen in het woonzorgcentrum? Dat kan via deze link.

Uw kamer in deBreedonk
Het woonzorgcentrum bestaat uit circa 85 ruime eenpersoonskamers. Deze bevinden zich op de 1e, 2e en 3e etage. Hieronder vindt u de plattegrond van een kamer in deBreedonk. Voor wachtlijstplaatsing en wonen dient u de beschikking te hebben over een Wet Langdurige Zorg indicatie (aan te vragen bij het CIZ).

Meer weten over deze locatie? Vraag de uitgebreide folder op of stel uw vraag door een mail te sturen naar zorgbemiddeling@surplus.nl.

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen