Huiskamer & Punt Hoeven

De Huiskamer van Doeve
Wil je andere mensen ontmoeten? Samen eten, wandelen of liever gewoon op de bank erbij zijn en genieten van de levendigheid? Dan ben je van harte welkom in de Huiskamer van Doeve. In de Huiskamer zijn er altijd vrijwilligers en een professional aanwezig om samen met jou en de andere deelnemers een fijne dag te hebben.

Bij de Huiskamer van Doeve kan iedereen terecht voor vragen of een goed gesprek. Daarnaast vinden er diverse activiteiten plaats en kan je gebruik maken van verschillende diensten. Zo is er een eetpunt, koffie inloop (om de week op zondag) en kun je gratis boeken lenen. Er vindt ook één op één uitleg plaats over digitale middelen voor senioren en er zijn speciale inloopspreekuren voor bijvoorbeeld fysiotherapie en over geld en recht. Ook voor mantelzorgondersteuning, maatschappelijk werk en de wijkzuster kun je bij de Huiskamer terecht.

Van maandag t/m vrijdag tussen 9.30 uur en 15.30 uur ben je van harte welkom in onze Huiskamer in het Punt aan de Halderberg 74 in Hoeven. Heb je vragen of ben je benieuwd wat er allemaal nog meer mogelijk is in de Huiskamer van Doeve? Kom langs of bel naar 0165-50 22 51.

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen