Ontmoetingsplein De Donk

Ontmoetingsplein De Donk is een plek waar buurtbewoners elkaar kunnen ontmoeten en deel kunnen nemen aan diverse activiteiten. De Ontmoetingspleinen hebben een gevarieerd aanbod aan activiteiten en diensten. U kunt bijvoorbeeld deelnemen aan creatieve activiteiten, spelletjes of beweeggroepen. Zo wordt er gekaart, gebiljart en koersbal gespeeld. Dit is zomaar een greep uit onze activiteiten. Naast de activiteiten kunt u ook blijven eten, naar de kapper gaan of een lekker kopje koffie komen drinken.

Op het Ontmoetingsplein bieden wij ook dagbesteding aan voor mensen die zelf geen activiteiten meer kunnen ondernemen, bijvoorbeeld om mantelzorgers even te ontlasten van hun zorgtaken. Voor de dagbesteding heeft u een indicatie nodig (WMO of WLZ). De begeleiding wordt vorm gegeven door professionals in samenwerking met onze enthousiaste vrijwilligers.

U bent van harte welkom op ons Ontmoetingsplein van maandag tot en met zondag van 9.30 tot 18.00 uur in Ulvenhout. De begeleide dagbesteding is van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar wat u allemaal kunt doen op ons Ontmoetingsplein? Kom gerust eens binnen lopen of stuur een mailtje naar jenny.smits@surplus.nl

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen