Woonzorgcentrum Sint Martinus

Sint Martinus is een woonzorgcentrum in het centrum van Zevenbergschen Hoek en biedt zorg in appartementen. U kunt tijdelijk verblijven in Sint Martinus, bijvoorbeeld als u na een operatie tijdelijk meer zorg en ondersteuning nodig heeft. Ook is verpleeghuiszorg mogelijk. Daarnaast kunt u hier wonen in een zelfstandige aanleunwoning. U kunt gebruikmaken van diverse voorzieningen zoals een pedicure en een kapper.

Sint Martinus is een centrum waar mensen samenkomen voor ontspanning. U kunt hier bijvoorbeeld kaarten, biljarten en creatief bezig zijn. Een team van enthousiaste vrijwilligers begeleidt bij het gezamenlijk koffie en thee drinken, gezamenlijk eten en biedt activiteitenondersteuning. De kleinschaligheid van Sint Martinus wordt door onze cliënten en medewerkers als bijzonder ervaren. Zij geven aan dat er sprake is van een huiselijke sfeer en persoonlijke aandacht voor elkaar.

Deze locatie is gecertificeerd op duurzaamheid conform de Milieuthermometer Zorg niveau Zilver.

Wilt u alvast een kijkje nemen in het woonzorgcentrum? Dat kan via deze link.

Uw appartement in Sint Martinus
Hieronder vindt u een plattegrond van een appartement van woonzorgcentrum Sint Martinus.

Meer weten over deze locatie? Vraag de uitgebreide folder op of stel uw vraag door een mail te sturen naar zorgbemiddeling@surplus.nl

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen