Aanschuiftafel Etten-Leur brengt mensen samen

Geplaatst op 02 oktober 2023


Op 30 september start een nieuw initiatief in Etten-Leur: De aanschuiftafel.  “Veel mensen gaan graag een avondje uit, maar hebben niet altijd iemand om mee te gaan. De aanschuiftafel verlaagt de drempel om er toch alleen op uit te gaan. Samen gezellig kletsen, wat drinken en nieuwe mensen ontmoeten”, vertelt Femke Selders, sociaal werker van Surplus.

“Aanmelden voor de aanschuiftafel is niet nodig. Je schuift aan bij onze vrijwilligers en kunt voorafgaand, in de pauze en na de film of de voorstelling gezellig een praatje maken.” De aanschuiftafel is te vinden bij De Nobelaer, Parklaan 2 en bioscoop C-Cinema, Binnentuin 2.

Schuif gezellig aan
De eerste aanschuiftafel is op 30 september aanstaande om 20.15 uur in De Nobelaer bij de try-out voorstelling van ‘PIAF’. In de agenda van de Nobelaer staat bij welke voorstelling er een aanschuiftafel is. Eén keer per maand is er een aanschuiftafel bij C-Cinema. Iedereen die alleen naar de voorstelling komt en zin heeft om nieuwe mensen te leren kennen, is van harte welkom. En natuurlijk ook om gezellig na te praten over wat gezien en gehoord is.

Vrijwilligers
Het initiatief wordt mede mogelijk gemaakt door vrijwilligers van Surplus. Zij bezoeken de film of de voorstelling om mee te kunnen praten. Hun tickets worden vergoed. Samen zorgen ze zo voor een gezellig avondje uit voor iedereen.

Meer informatie
Meer weten over dit bijzondere initiatief? Stuur dan een mail naar Femke Selders femke.selders@surplus.nl.

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen