Aanvragen mantelzorgwaardering Moerdijkse mantelzorgers

Geplaatst op 30 oktober 2023


Mantelzorgers zijn van onbeschrijfelijke waarde. Ze zorgen voor een lichamelijk of psychisch beperkt familielid, vriend of buur. De gemeente wilt graag haar waardering uitspreken voor onze mantelzorgers. Daarom kent de gemeente de zogenaamde mantelzorgwaardering toe. Vanaf 10 november kan deze aangevraagd worden via www.mantelzorgmoerdijk.nl

De waardering bestaat net als vorig jaar uit een waarderingsbon, die in te wisselen is bij onze lokale ondernemers via KoopLokaal. KoopLokaal is een online webshop waarbij lokale ondernemers zich kunnen aansluiten en waar jij, als mantelzorger, je bon kunt besteden. Op deze bon staat een code die je kunt verzilveren op de website van KoopLokaal, waardoor je zelf kunt bepalen waar jij je bon aan uitgeeft. De waarderingsbon bedraagt € 35,00.

Voorwaarden
Alle zorgvragers uit de gemeente Moerdijk kunnen een waarderingsbon aanvragen voor hun mantelzorger(s). Er zijn wel voorwaarden waaraan voldaan moet worden. Zo moet er sprake zijn van langdurige, intensieve en onbetaalde zorg en/of ondersteuning aan een naaste in de gemeente Moerdijk. Ook moet het gaan over meer dan de gebruikelijke hulp, zoals een keer boodschappen doen. Er kan voor maximaal vier mantelzorgers, per zorgvrager een waardering worden aangevraagd. Ook geldt er een maximum van een bedrag van € 140,00 per adres. De waarderingsbon kan tot 10 februari 2024 aangevraagd worden.  

Aanvragen
Ga naar www.mantelzorgmoerdijk.nl en klik op mantelzorgwaardering. Vul de aanvraag in. Het is van belang dat u alle gegevens correct invult. Is er hulp nodig, kom dan langs op één van de spreekuren van OnsMoerdijk. Deze zijn op woensdag in de Fendertshof in Fijnaart van 10.00 tot 12.00 uur en op donderdag in het gemeentehuis in Zevenbergen van 13.00 tot 16.00 uur. Of bel naar mantelzorg Moerdijk op 0168- 331357.

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen