Aanvragen mantelzorgwaardering Oosterhout

Geplaatst op 04 mei 2021 in Welzijn


Jaarlijks ontvangen Oosterhoutse mantelzorgers de mantelzorgwaardering. In 2020 zou dit voor het eerst in een activiteitenaanbod gegoten worden. Dankzij corona kon dit helaas niet meer en zijn er cadeaubonnen verstrekt. Ook in 2021 waardeert de gemeente Oosterhout haar mantelzorgers met cadeaubonnen ter waarde van € 50,- die zij bij lokale ondernemers kunnen uitgeven.

Wethouder Clèmens Piena: “Mantelzorgers maken met hun hulp en luisterend oor het leven van een ander beter. Daar zijn wij hen als gemeente erg dankbaar voor. Met de cadeaubon waarderen wij onze mantelzorgers, tegelijkertijd steunen we op deze manier ook onze lokale ondernemers”.

Aanvragen mantelzorgwaardering
Mantelzorgers die tenminste drie maanden lang structureel minimaal acht uur per week zorgen voor een Oosterhoutse zorgvrager, kunnen de mantelzorgwaardering tot uiterlijk 15 juni aanstaande aanvragen via de website www.mantelzorgoosterhout.nl. De cadeaubon wordt eind juni naar hen verstuurd. Mantelzorgers kunnen de bon vervolgens via de website activeren en tot uiterlijk 31 december 2021 besteden bij Oosterhoutse ondernemers.  Op de website is te vinden welke Oosterhoutse ondernemers deelnemen.

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen