Al 25 jaar Plusbus in gemeente Halderberge

Geplaatst op 10 november 2022


Met dank aan de vrijwilligers

De Plusbus in de gemeente Halderberge bestaat 25 jaar. Deze bijzondere voorziening brengt Halderbergse inwoners van 55 jaar en ouder naar bijvoorbeeld de huiskamers in Oud Gastel en Hoeven of naar de huisarts, kapper of winkel. Dit jaar werden al 2.300 ritten gereden. Veertien enthousiaste vrijwilligers maken deze ritten mogelijk.

De Plusbus rijdt op werkdagen binnen de gemeente Halderberge. Het is een handige manier voor bijvoorbeeld ouderen om vervoer te regelen. Per rit betalen deelnemers een eigen bijdrage van € 2,50. De Plusbus is voorzien van een liftinstallatie. In 2019 schafte Surplus een nieuwe bus aan, die van alle gemakken is voorzien.

Aanmelden

Voor het regelen van vervoer naar de fysiotherapeut, een vriend of vriendin of het doen van een boodschap is een telefoontje naar 0165 – 31 31 00 voldoende. Een afspraak maken kan van 8.30 tot 16.30 uur. Samen wordt dan gekeken naar de planning.

Jubileum 25 jaar Plusbus

Het jubileum was een mooi moment om de vrijwillige chauffeurs te bedanken. Op vrijdag 4 november werd daarom een bijeenkomst georganiseerd in het Pluspunt Oud Gastel voor alle chauffeurs en hun partners. De gasten werden ontvangen met een hapje en drankje en er was ruimte om ervaringen met elkaar uit te wisselen. Ook ontvingen zij uit handen van Anthonie Maranus, lid raad van bestuur Surplus, een mooie Surplus jas. Dit werd erg gewaardeerd.

Surplus biedt een compleet aanbod op het gebied van welzijn, wonen, thuiszorg en behandeling. Meer weten over de mogelijkheden? Kijk op www.surplus.nl   

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen