Anton van Mansum neemt afscheid van Surplus

Geplaatst op 11 augustus 2022


Anton van Mansum stopt per 1 november a.s. als voorzitter raad van bestuur van Surplus.
Na ruim 18 jaar met veel plezier gewerkt te hebben bij Surplus, gaat Anton een nieuwe uitdaging buiten Surplus aan.

Hij gaat aan de slag bij een beursgenoteerde onderneming. Nadere informatie hierover kan op dit moment nog niet worden gegeven.

Anton: “Ik heb met enorm veel plezier gewerkt bij Surplus. Dat komt omdat ik mij altijd zo verbonden heb gevoeld met de mensen en al het mooie, betekenisvolle werk dat zij doen. Dat is zo’n inspiratie geweest al die jaren!”

Zowel raad van toezicht als raad van bestuur zijn Anton zeer erkentelijk voor de wijze waarop Anton in de afgelopen jaren zijn bestuurlijk rol heeft ingevuld. We hebben Anton leren kennen als een visie gedreven, betrokken en mensgerichte bestuurder, zowel binnen Surplus als ook in de relaties met externe betrokkenen. Hij heeft een hele grote bijdrage geleverd aan de groei en ontwikkeling van Surplus, waarbij de cliënten en (vrijwillig) medewerkers altijd centraal hebben gestaan.
We zijn hem zeer dankbaar voor dit alles.

Nu is het tijd voor een nieuwe stap in zijn loopbaan en daarbij wensen we hem alle succes en goeds!

Surplus gaat zich in de komende periode beraden over de nadere invulling van de vacature die hiermee ontstaat in de raad van bestuur en de wijze waarop we het afscheid van Anton nader vorm zullen geven.

Mochten jullie naar aanleiding van dit bericht vragen hebben, neem dan contact op met Anthonie Maranus via: rvb@surplus.nl

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen