Bedankt voor een goed 2022!

Geplaatst op 23 december 2022


Het jaar zit er weer bijna op. Nog even en we zitten bij de kerstboom en daarna aan de oliebollen. Tijd om samen terug te kijken op enkele waardevolle momenten van 2022. Ook in het afgelopen jaar stonden wij in samenwerking met onze partners klaar voor onze cliënten, thuis, in de wijken en op onze locaties. Met deze inzet van iedereen krijgen zij dagelijks de zorg en welzijn die ze nodig hebben.

Een terugblik
We waren in 2022 volop in ontwikkeling. Zo zijn onze welzijnsactiviteiten in de gemeente Geertruidenberg fors uitgebreid, namen we afscheid van onze voorzitter raad van bestuur, zijn we thuisondersteuning gaan bieden in de gemeente Moerdijk en in de gemeente Rucphen voegden we huishoudelijke ondersteuning toe aan onze diensten. We opende, samen met Thebe en Amphia, een mantelzorgplein, onze vrijwilligers startten een Repaircafé in Zundert, in Geertruidenberg kwam een nieuw jongerencentrum en we maakten een succesvol eerste seizoen van de podcast Straattaal. We maakten mooie stappen met de aanpak ‘sociale benadering dementie’ en waren zeer actief op het gebied van sociale- en digitale innovatie. Allemaal werk en inzet waar wij blij van worden en trots op zijn.

Iedereen bedankt voor deze tomeloze inzet en samenwerking!

Hele gezellige, sfeervolle feestdagen toegewenst en natuurlijk ook een heel goed begin van een gezond en succesvol 2023!

Tot snel in het nieuwe jaar!

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen