Brand New Start bijeenkomst blijft leuk

Geplaatst op 04 mei 2023


Nieuwe maand, nieuwe start. Maandag 1 mei werden onze nieuwe collega’s feestelijk welkom geheten en bijgepraat tijdens de Brand New Start. In vier verschillende rondes leerden zij op een gezellige, informatieve manier meer over Surplus, zichzelf en elkaar.

Suzan Bode werkt inmiddels twee weken bij Surplus. Ze studeert Interieur Advies in Rotterdam en vond via SurplusFLEX de ideale combinatie. Via een handige app kan Suzan zien waar er nog collega’s nodig zijn in een dienst. “Heel flexibel dus, en makkelijk te combineren met de studie”, vertelt ze lachend. Als Suzan bij Surplus is, helpt ze mee in de Huiskamers. Via haar moeder, die de planning bij Surplus verzorgt, kwam ze hier werken. Ook haar zus en nichtje werken bij Surplus. “Deze bijeenkomst is heel leuk. Ik leerde net in de quiz al wat nieuwtjes. Verder laat ik me verrassen!”

Op de eerste werkdag van Brigitte van Boxel stond Brand New Start in haar agenda. Een dag later begint ze bij de Zeven Schakels in Zevenbergen als Welzijnsmakelaar. “Ik was vooral benieuwd naar het programma. Ik heb nu al een hoop nieuwe dingen gehoord.” In de pauze vertelt Brigitte over haar werkzame verleden in de zorg en welzijn. Ze gaat nu aan de slag als Welzijnsmakelaar. “Mensen een hele leuke dag bezorgen, daar heb ik echt heel veel zin in!”

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen