Eén welzijnsorganisatie voor alle inwoners van gemeente Geertruidenberg

Geplaatst op 13 april 2023


Per 1 april jl. is er één welzijnsorganisatie voor alle inwoners van de gemeente Geetruidenberg: Surplus. Zo is hulp en ondersteuning goed en snel geregeld. Op de website www.welzijningeertruidenberg.nl staan alle mogelijkheden op een rijtje. Fijn is dat de vertrouwde medewerkers en vrijwilligers blijven. Zij zijn per 1 april jl. overgegaan naar Surplus.

Alle vragen naar Surplus
Voor alle vragen over of voor maatschappelijk werk, buurtbemiddeling, mantelzorgondersteuning, servicepunt vrijwilligers, jongerenwerk, personenalarmering, klussendienst, maaltijdenservice en ANWB AutoMaatje, kunnen inwoners bij Surplus terecht. Op de website www.welzijningeertruidenberg.nl staan de telefoonnummers. Ook kan meteen vanuit de website een vraag worden gesteld. Langskomen aan de Prins Hendrikstraat 41 kan ook altijd.

Surplus biedt een compleet aanbod op het gebied van welzijn, wonen, thuiszorg, intramurale zorg en behandeling in West-Brabant. In iedere gemeente afgestemd op de lokale situatie. Kinderopvang van Trema blijft zelfstandig bestaan.

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen