Feestelijke opening Informatiepunt Digitale Overheid in De Nobelaer

Geplaatst op 23 september 2021 in Welzijn


Steeds meer overheidszaken worden digitaal geregeld. Neem bijvoorbeeld het gebruik van een DigiD, het aanvragen van zorgtoeslag, het zoeken van een woning, een rijbewijs verlengen of een afspraak maken bij de gemeente. Veel mensen vinden deze digitale communicatie via verschillende websites lastig. Om deze mensen te helpen is het Informatiepunt Digitale Overheid (IDO) op maandag 20 september 2021 geopend in de bibliotheek!

De feestelijke opening werd verricht door Frank Vrolijk (wethouder gemeente Etten-Leur), Hilda Vliegenthart (directeur/bestuurder De Nobelaer) en Trudy Berkien (manager Surplus). Hilda Vliegenthart benadrukt hierbij de samenwerking, want alleen als organisaties samenwerken kunnen de vragen van mensen met de juiste partijen verbonden worden. Na een kort interviewgesprek met Frank Vrolijk en de dames die het IDO gaan bemannen ging het informatiepunt letterlijk, met confettikanon, in de lucht.

Openingstijden
Hulp nodig bij het werken met de digitale overheid? Het IDO informeert en maakt een afspraak bij een organisatie die verder helpt. Elke maandag tussen 10:00 – 11:30 uur is het informatiepunt bemant in de bibliotheek van cultuurcentrum De Nobelaer. Kom langs!

Ga voor meer informatie naar www.denobelaer.nl/bibliotheek/IDO

Foto: Yvonne van Bijnen

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen