Fotowedstrijd nieuw vrijwilligersplatform Halderberge voor Elkaar

Geplaatst op 15 december 2022


In februari 2023 wordt een nieuw vrijwilligersplatform gelanceerd: Halderberge voor Elkaar. Met dit nieuwe platform geeft Surplus de huidige vrijwilligerscentrale meer bereik en zichtbaarheid binnen Halderberge. Om het platform echt een ‘Halderbergse look’ te geven organiseert Surplus een fotowedstrijd.  

Er zijn mooie prijzen te winnen en de drie winnende foto’s komen als banner op de homepage van de nieuwe website. Meedoen kan door een e-mail met de foto(‘s) te sturen naar ellen.vanlierop@surplus.nl Dat kan tot uiterlijk 9 januari 2023. De foto’s moet(en) in één van de kernen van Halderberge zijn gemaakt. Maak de foto liggend (landscape) zodat ze als banner gebruikt kunnen worden. De inzender gaat ermee akkoord dat de foto(‘s) geplaatst worden op de nieuwe website www.halderbergevoorelkaar.nl

Leuke prijzen
De eerste prijs is een lunch voor twee bij “Onder de Toren” in Oud-Gastel ter waarde van € 40,00. De tweede prijs is een rondleiding bij Vliegend museum Seppe (Bosschenhoofd) voor vier  personen. De derde prijs is een streekproduct bij de Walnoothoeve in Hoeven. De winnaars worden op 16 januari 2023 bekend gemaakt.

Vraag en aanbod vrijwilligerswerk
Vrijwilligers zijn onmisbaar voor de samenleving. Gelukkig zetten heel veel inwoners van Halderberge zich al in voor een ander. De vraag naar vrijwilligers blijft echter groot. Om hier beter op in te kunnen spelen, lanceert Surplus dit platform. Surplus vindt het belangrijk dat iedereen in onze samenleving mee kan doen. Vrijwilligers zijn hier een spil in.

Inwoners van Halderberge die vrijwilligerswerk willen doen of organisaties of verenigingen die op zoek zijn naar vrijwilligers, kunnen vanaf februari 2023 terecht op www.halderbergevoorelkaar.nl. Surplus verwacht dat er op deze manier veel waardevolle matches tussen vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties/verenigingen en maatjes tot stand komen.

Surplus biedt een compleet aanbod op het gebied van welzijn, wonen, thuiszorg en behandeling. Meer weten over de mogelijkheden? Kijk op www.surplus.nl    

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen