Gemeente Halderberge waardeert mantelzorgers

Geplaatst op 07 september 2023


Mantelzorg is erg waardevol. Mantelzorgers maken het mogelijk dat een ander zo lang mogelijk zelfstandig kan blijven. De inzet van mantelzorgers wordt gewaardeerd door de gemeente Halderberge. Daarom biedt Surplus namens de gemeente dit jaar de mantelzorgwaardering aan. Deze waardering bestaat uit waarderingsbonnen met een totale waarde van € 125. In november wordt de waardering persoonlijk uitgereikt aan mantelzorgers.

De mantelzorgwaardering kan tussen 1 september en 31 oktober 2023 worden aangevraagd via de website van Mantelzorg Halderberge op mantelzorghalderberge.nl Op de website zijn de voorwaarden te vinden om in aanmerking te komen voor de mantelzorgwaardering. De mantelzorgwaardering moet ieder jaar opnieuw worden aangevraagd omdat de situatie veranderd kan zijn.

Vragen over de waardering
Zijn er vragen over de waardering? Neem dan contact op met het mantelzorgsteunpunt van Surplus via e-mail mantelzorg.halderberge@surplus.nl Ondersteuning nodig bij het aanvragen van de mantelzorgwaardering? Bel dan 0165 – 313 100.  

Mantelzorgondersteuning Surplus
Surplus biedt verschillende vormen van mantelzorgondersteuning aan. Naast ondersteuning, informatie en advies kunnen mantelzorgers bijvoorbeeld deelnemen aan activiteiten en het mantelzorgcafé. Mantelzorgers die op de hoogte willen blijven van het aanbod van Surplus kunnen zich aanmelden voor de nieuwsbrief via mantelzorghalderberge.nl of contact opnemen via het telefoonnummer 0165 – 31 31 00.

Surplus biedt een compleet aanbod op het gebied van welzijn, wonen, thuiszorg en behandeling. Meer weten over de mogelijkheden? Kijk op www.surplus.nl    einde bericht 

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen