Gemeente Halderberge waardeert mantelzorgers

Geplaatst op 25 augustus 2022


Mantelzorg is erg waardevol. Mantelzorgers maken het mogelijk dat een ander zo lang mogelijk zelfstandig kan blijven. De gemeente Halderberge waardeert haar mantelzorgers en daarom mag Surplus namens de gemeente ook dit jaar de mantelzorgwaardering aanbieden. Deze waardering bestaat uit waarderingsbonnen met een totale waarde van € 125. Begin november zal de waardering persoonlijk worden uitgereikt aan de mantelzorgers.

De mantelzorgwaardering kan tussen 1 september en 31 oktober 2022 worden aangevraagd via de website van Mantelzorg Halderberge op www.mantelzorghalderberge.nl Op de website zijn ook de voorwaarden te vinden om in aanmerking te komen voor de mantelzorgwaardering. Want de mantelzorgwaardering moet ieder jaar opnieuw worden aangevraagd omdat de situatie veranderd kan zijn.

Vragen over de waardering

Zijn er vragen over de waardering? Neem dan contact op met mantelzorgconsulent Tessa van Verseveld. Of stuur een e-mail naar mantelzorg.halderberge@surplus.nl  Toch liever een formulier op papier? Bel dan met Surplus op telefoonnummer 0165 – 313 100 zodat het formulier kan worden opgestuurd.

Mantelzorgondersteuning Surplus

Surplus biedt verschillende vormen van mantelzorgondersteuning aan. Naast ondersteuning, informatie en advies kunnen mantelzorgers bijvoorbeeld deelnemen aan activiteiten en aan het mantelzorgcafé. Mantelzorgers die op de hoogte willen blijven van het aanbod van Surplus kunnen zich aanmelden voor de nieuwsbrief via www.mantelzorghalderberge.nl of contact opnemen via het telefoonnummer 0165 – 31 31 00.

Surplus biedt een compleet aanbod op het gebied van welzijn, wonen, thuiszorg en behandeling. Meer weten over de mogelijkheden? Kijk op www.surplus.nl   

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen