Geslaagde informatiemarkt Dag van de beroerte

Geplaatst op 10 mei 2023


Het leven houdt niet op bij het krijgen van een beroerte (CVA). Er zijn nog tal van mogelijkheden om het leven zo goed als mogelijk te hervatten. Dat bleek dinsdag 9 mei tijdens de Dag van de Beroerte van de CVA Ketenzorg West-Brabant en Tholen. Op de informatiemarkt lieten de samenwerkende zorgorganisaties zien wat zij in huis hebben om mensen met een beroerte te helpen. Ook Surplus was hierbij aanwezig.

In ons land krijgen meer dan 100 personen per dag een beroerte (CVA). Het kan iedereen treffen. Het leven na een beroerte vraagt om veel aanpassing, maar gelukkig staan de cliënten er niet alleen voor en sluit de zorg in West-Brabant en Tholen naadloos op elkaar aan.

De MARQ, Thuiszorg West-Brabant (TWB). Groenhuysen, Breinlijn, Amarant. NAH Fysionet. Surplus. tanteLouise, Allévo Zorg- en Dienstverlening, Revant medisch specialistische revalidatie, Kennisnetwerk CVA en Bravis ziekenhuis blikken trots terug op een geslaagde dag. De sfeer was prettig en het was ook erg leuk om elkaar als deelnemende organisaties op deze manier te ontmoeten. De lijnen onderling worden korter omdat je elkaar als professional beter leert kennen.

De opkomst op de informatiemarkt was boven verwachting. Doorlopend werden de kraampjes van de deelnemende organisaties bezocht door mensen van allerlei leeftijden. Namens Surplus gaven Wijkzusters Sandy van Schendel en Diede Stoop informatie over CVA nazorg in de thuissituatie en de inzet van Slimme Zorg! 

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen