Geslaagde informatiemarkt Life events #Laterregeljenu

Geplaatst op 10 april 2024


Op dinsdag 9 april 2024 konden alle inwoners van de gemeenten Zundert, Etten-Leur, Halderberge en Moerdijk naar een gratis informatiemarkt Life events in de Nobelaer. Diverse deskundigen waren aanwezig om vragen te beantwoorden en informatie te delen over belangrijke onderwerpen zoals belastingen en pensioenen.

Sabine Sijmens, één van de organisatoren, kijkt terug op een leuke en informatieve informatiemarkt. ”In een informele sfeer konden mensen aanschuiven bij de enthousiaste professionals. Er werd informatie opgehaald, gerichte vragen werden beantwoord en ook vervolgafspraken zijn ingepland. ‘We hebben mensen echt gericht kunnen helpen’, vertelde een deelnemer van de informatiemarkt. Dit was de eerste keer dat we zo’n informatiemarkt organiseerden. We hopen dit in de toekomst nog vaker te mogen doen en dat dan de opkomst nog groter zal zijn. We bedanken alle aanwezige professionals en de Nobelaer voor hun aanwezigheid en de samenwerking.”

Uit een enquête onder bezoekers bleek dat het merendeel binnenliep met een specifieke vraag. De pensioenadviseur, de uitvaartondernemers en de notaris werden daarbij het meest genoemd. “Deze informatie en tips van bezoekers nemen we mee voor een volgende keer”, aldus Sabine Sijmens. 

Belastingdeskundige Coert Bol van Surplus, pensioenadviseur Lidwien Bastiaansen van Witlox VCS, medewerkers van het werkplein Hart van West Brabant, notaris de heer Mr. Marco Stout van Signa en uitvaartondernemers Angela van der Jagt en Conny Vermeulen van Dela waren aanwezig om informatie te geven en vragen te beantwoorden. Met de campagne #Laterregeljenu wil Surplus mensen bewust maken van veranderingen die grote impact hebben op regelzaken zoals kinderen die 18 jaar worden, gezinsuitbreiding, pensioen, overlijden, echtscheiding en verandering van inkomen. Door vooraf te plannen en bewust te zijn van mogelijke financiële gevolgen van (levens)thema’s, kunnen zaken tijdig geregeld worden. Hiermee worden problemen in de toekomst voorkomen.

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen