Gezellig koersballen in Oosterhout

Geplaatst op 28 oktober 2021


Koersbal is één van de meest populaire sporten onder Nederlandse ouderen. Deze balsport lijkt een beetje op het bekende Franse jeu-de-boules en wordt vooral binnen beoefend. Koersballen kan iedere vrijdagmiddag van 13.30 tot 16.00 uur in activiteitencentrum Dommelbergen, Arkendonk 90 in Oosterhout. Iedereen die zin heeft om mee te doen is van harte welkom. Meer weten? Bel dan 0162-453280.

Bewegen is gezond en daarom wordt ook in Nederland steeds meer koersbal gespeeld. Iedereen kan het leren en het is vooral een gezellig en verrassend spel met een beetje wedstrijdspanning. Er is geen kracht voor nodig, zodat deelnemers gelijke kansen hebben. Doordat koersbal geen zware inspanning vereist, kan de sport tot op hoge leeftijd blijven worden gespeeld. In activiteitencentrum Dommelbergen komt een kleine club van voornamelijk 70-jarigen iedere vrijdagmiddag samen. Tijdens de pauzes wordt gezellig een kop koffie gedronken en is er gelegenheid om verhalen te delen met elkaar.

Activiteitencentrum Dommelbergen

In activiteitencentrum Dommelbergen is van alles te doen. Buurtbewoners, verenigingen en clubs organiseren er activiteiten voor alle leeftijden. De ondersteuning wordt gedaan door Surplus. Bij diverse spreekuren kunnen inwoners van Oosterhout ook terecht voor vragen en advies.

Meer weten over koersballen?

Iedereen die zin heeft om te komen koersballen is van harte welkom. Neem voor meer informatie contact op met Jos Moerenhout via 0162 – 453 280.

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen