Gezellige MEENEEMWEEK in woonzorgcentrum Westerwiek

Geplaatst op 08 april 2022


Van maandag 11 tot en met 14 april organiseert Surplus een zogenaamde MEENEEMWEEK in woonzorgcentrum Westerwiek, Argusvlinder 298 in Breda. Vrijwilligerscoördinator Laura Troost: “We nodigden alle vrijwillig medewerkers uit deze week een naaste, familielid of bekende mee te nemen, die benieuwd is naar het vrijwilligerswerk dat zij doen. Zij kunnen meelopen tijdens de gewone werkzaamheden, maar ook aansluiten bij de speciale activiteiten.”

Bij woonzorgcentrum Westerwiek zijn ruim 50 vrijwilligers actief. Sietske Poppe is vrijwilligersadviseur bij Surplus: “We noemen onze vrijwilligers bij Surplus vrijwillig medewerkers. Ze doen zoveel belangrijk werk en we zijn tenslotte allemaal collega’s. Deze MEENEEMWEEK organiseren we nu in Westerwiek, maar we gaan dit ook op andere zorg- en welzijnslocaties van Surplus doen. Op maandag openen we om 10.30 uur een fototentoonstelling over vrijwilligerswerk bij Surplus. We hebben tien vrijwillig medewerkers op de foto gezet, zij vertellen waarom ze hun werk zo leuk vinden en we geven informatie over het vrijwilligerswerk dat zij doen. De tentoonstelling is de hele week op het Ontmoetingsplein van Westerwiek te zien.”

Programma 
Alle vrijwillig medewerkers ontvingen uitnodigingskaarten en flyers met het programma. Naast de tentoonstelling vinden er deze week de volgende activiteiten plaats. Om maandag is er van 10.30 tot 12.30 uur een gezellige bak- en eetactiviteit. Op dinsdag kan iedereen van 9.30 tot 11.30 uur aanhaken bij een haak- en breiactiviteit. Op woensdag wordt er van 13.30 tot 16.00 uur gewandeld. Donderdag is er van 13.30 tot 16.00 uur een leuke muziekbingo. Troost: “Voor de MEENEEMWEEK komen nog steeds reacties binnen. Onze vrijwillig medewerkers kunnen laten zien waarom zij hun vrijwilligerswerk zo leuk vinden en wij werken hier heel graag aan mee!”

Informatie
Troost: ”Natuurlijk hebben we de bewoners en mantelzorgers geïnformeerd over deze week en de kans dat zij her en der wat onbekende gezichten zien. We zorgen dat alles goed en rustig verloopt en houden ons, zoals op alle locaties van Surplus, aan de basismaatregelen om corona besmettingen te voorkomen.” Neem voor meer informatie over de MEENEEMWEEK contact op met Laura Troost, 06 – 130 12 698 of stuur een e-mail naar laura.troost@surplus.nl

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen