Gratis hulp bij belastingaangifte in gemeente Moerdijk

Geplaatst op 24 maart 2022


Het doen van de jaarlijkse belastingaangifte kan lastig zijn. Bijvoorbeeld omdat er veranderingen zijn zoals een verhuizing, pensioen of het wegvallen van een partner. Maar het kan ook zijn dat iemand niet handig is met computers en het internet. De vrijwilligers van Geld & Recht staan klaar om te helpen.

Alle inwoners van de gemeente Moerdijk met een laag inkomen kunnen deze hulp krijgen. Er zijn speciale spreekuren op afspraak in Zevenbergen en Fijnaart. In Zevenbergen is dat op maandagmiddag en donderdagochtend in ’t Trefpunt aan de Kristallaan 25c. In Fijnaart in de oneven weken op woensdagochtend, kerkje Vijverhof 1 (tegenover Fendertshof).

Een afspraak maken is makkelijk. Bel met 0168 – 33 13 57 of stuur een e-mail naar srw.moerdijk@surplus.nl Voor hulp bij belastingaangifte is het hebben van een DigiD gewenst.  

Geld & Recht
De medewerkers en vrijwilligers van Geld en Recht helpen inwoners van Moerdijk graag door het doolhof van wetten, regelingen en voorzieningen. Ze zijn er voor alle vragen over uitkeringen, tegemoetkomingen, toeslagen of belasting. Inwoners van Moerdijk kunnen ook terecht voor hulp en advies bij schulden.  

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen