Halderbergs vervoer door vrijwilligers ‘Graag Gedaan’

Geplaatst op 30 maart 2021 in Welzijn


Minder mobiel en voor vervoer afhankelijk van anderen? Inwoners van Halderberge kunnen een beroep doen op de vrijwilligers van ‘Graag Gedaan’. Tegen een kleine vergoeding. Goed geregeld en graag gedaan! Kijk voor meer info op www.graaggedaan-halderberge.nl of bel 0165 – 31 31 00.

Een uitkomst voor inwoners die niet beschikken over eigen vervoer, slecht ter been zijn en geen gebruik kunnen maken van het OV, de OV taxi, de Buurtbus en geen beroep kunnen doen op kinderen, familie, kennissen of sociaal netwerk. De vrijwilligers regelen vervoer naar een test- en of vaccinatielocatie, doktersafspraak, de tandarts of polikliniek/ziekenhuis of familiebijeenkomst. Maar ook om boodschappen te gaan doen is ‘Graag Gedaan’ in te schakelen. De vrijwilligers rijden zowel binnen als buiten de gemeente Halderberge. En als het nodig is, gaat de chauffeur in de polikliniek of ziekenhuis tot aan de balie van de arts/specialist mee.

Aanvraag en kosten

Een aanvraag doen? Bel dan één en bij voorkeur twee werkdagen van tevoren 0165 – 31 31 00. Dit kan van maandag tot en met vrijdag. Deelnemers betalen een vast tarief van € 2,50. De kilometerprijs bedraagt € 0,30 per kilometer en eventuele parkeerkosten. Als er sprake is van een langdurige behandeling en de chauffeur (of een collega) terug moet komen om de patiënt op te halen wordt opnieuw € 2,50 in rekening gebracht en de kilometervergoeding. Deelnemers rekenen zelf af met de vrijwilliger.

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen