Helpende handen uit de horeca gezocht voor Surplus

Geplaatst op 30 oktober 2020


Net als andere zorgorganisaties zoekt ook Surplus constant naar nieuwe medewerkers. Zeker nu omdat de gevolgen van corona groot zijn binnen de zorg. Corona vraagt veel van ons allemaal, in het bijzonder ook van onze collega’s.

Horeca
Tegelijkertijd zitten veel mensen die werkzaam waren in de horeca nu noodgedwongen thuis. Veel horecaondernemers hebben enkele weken geleden namelijk hun deuren voor onbepaalde tijd moeten sluiten.

Samenwerking
De horecaondernemers en Surplus gaan daarom een samenwerking aan. Surplus zoekt medewerkers die onze bewoners een fijne dag willen geven en de horecaondernemers willen een situatie creëren waarin hun medewerkers aan de slag blijven. Een win-win situatie.

Campagne Vrijdag 30 oktober start Surplus daarom een campagne waarin we specifiek op zoek gaan naar mensen die werkzaam zijn in de horeca en nu thuis zitten zonder werk. We bieden drie verschillende (gratis) opleidingen aan. Na die korte opleiding kunnen kandidaten direct aan de slag binnen één van onze woonzorgcentra of thuiszorgteams.

Functies
Onze zorgmedewerkers willen we maximaal kunnen inzetten voor de dagelijkse zorgtaken en zo min mogelijk belasten in deze tijd met andere taken. Deze taken kunnen namelijk ook gedaan worden door niet-zorgmedewerkers. De functies en opleidingen die we daarvoor bieden zijn Ondersteuner Wonen en Huishouden, Ondersteuner Zorg en Wonen en Helpende Extra. De (tijdelijke) nieuwe collega’s voor deze functies zijn er om onze huidige collega’s te ondersteunen.


Meer informatie hierover vind je op de vacaturewebsite van www.werkenbijsurplus.nl.
Of lees het persbericht.

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen