Informatiebijeenkomst voor lokale projectleiders Voel je goed!

Geplaatst op 07 april 2021 in Welzijn


Voel je goed! is een project van Stichting Lezen en Schrijven. Speciaal voor volwassenen die willen werken aan een gezonder gewicht en moeite hebben met taal. Surplus is gestart met de voorbereiding van dit project in veertien gemeenten in West-Brabant en doet dit samen met WijZijn Traverse. De eerste vier lokale projectleiders van Surplus volgden een online bijeenkomst van Stichting Lezen en Schrijven. 

‘Uiteindelijk krijgen in totaal 140 deelnemers in kleine groepjes 20 wekelijkse lessen in hun buurt. Er is een les in een supermarkt en een persoonlijk dieetadvies maakt onderdeel uit van de lessen’, vertelt projectleider Olga Vrolijk. ‘De officiële start is gepland in de week van Lezen en Schrijven, 6 tot en met 12 september 2021. Maar we zijn nu al bezig met de voorbereiding’

Lokale projectleiders
Om onder andere deelnemers te werven zijn lokale projectleiders nodig die de komende tijd aan de slag gaan. Zij leggen ook contact met samenwerkingspartners zoals diëtisten, huisartsen en Taalhuizen. En zorgen voor het vergroten van de naamsbekendheid van Voel je goed! in ‘hun’ gemeente. In Etten-Leur is dat Amhamad el Ouali. In Moerdijk is dat Margot Eekhout. Joyce Boot neemt Breda voor haar rekening en Femke Selders Drimmelen.

In veertien gemeenten
Surplus voert Voel je goed! uit in Altena, Breda, Drimmelen, Etten-Leur, Geertruidenberg, Halderberge, Oosterhout, Moerdijk en Zundert. WijZijn Traverse doet dat in Bergen op Zoom, Roosendaal, Rucphen, Steenbergen en Woensdrecht.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op www.taalvoorhetleven.nl/projectvoeljegoed of neem contact op met Olga Vrolijk, regionale projectleider Voel je goed!, olga.vrolijk@surplus.nl of bel 06 – 270 91 426.

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen