Inloopspreekuren weer van start per 1 juni 2023!

Geplaatst op 25 mei 2023


 Vanaf 1 juni aanstaande gaat Surplus Welzijn in de gemeente Geertruidenberg starten met inloopspreekuren voor het Algemeen Maatschappelijk Werk en de formulierenbrigade. Een afspraak maken is dus niet nodig!

De maatschappelijk werkers en de vrijwilligers van de formulierenbrigade merken dat er behoefte is om zonder afspraak voor een korte vraag of hulp bij het invullen van formulieren binnen te lopen. Daarom zijn er vanaf 1 juni aanstaande inloopspreekuren op maandag en donderdag van 09.00 tot 10.30 uur aan de Prins Hendrikstraat 41 in Raamsdonksveer.

Hulp nodig bij financiën?
Tijdens de inloopspreekuren kunnen vragen gesteld worden over het aanvragen van toeslagen, de digitale berichtenbox van de overheid, het aanvragen van een uitkering of andere regelingen van de gemeente, kwijtschelding belastingen en het invullen van formulieren

Vragen voor maatschappelijk werk?
De maatschappelijk werkers van Surplus bieden informatie, advies, hulp en ondersteuning aan alle inwoners van de gemeente Geertruidenberg. Ze zijn er voor verschillende vragen. Bijvoorbeeld problemen in relaties, vragen over wonen, problemen op het werk, verwerking (rouw, echtscheiding), huiselijk geweld, gezondheid en/of verslaving. Zijn er vragen? Blijf er niet mee zitten en loop binnen bij één van de spreekuren. Liever een afspraak maken? Dat kan natuurlijk ook. Bel dan 0162 – 520387.

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen