Join-Us van start voor jongeren in Etten-Leur

Geplaatst op 24 mei 2023


Op dinsdag 16 mei 2023 vond de allereerste Join Us-bijeenkomst plaats aan de Valpoort in Etten-Leur. Vanaf nu zal de Join Us-groep elke twee weken op dinsdagavond samenkomen op deze gezellige locatie in Etten-Leur. Onder begeleiding van een jeugdprofessional organiseren de jongeren zelf activiteiten, werken aan sociale uitdagingen en leren ze van elkaar. Denk hierbij aan gamen, films kijken, spelletjes doen of activiteiten buiten de deur.
Jill Mabelis, leidinggevende van Surplus, was aanwezig bij deze eerste bijeenkomst om de jongeren welkom te heten. Met enthousiasme sprak Jill: “Wat geweldig dat jullie je hebben aangemeld! Jullie hebben zelf invloed op wat jullie samen gaan doen, dus deel vooral jullie ideeën en maak er samen iets moois van.”

Deze eerste bijeenkomst stond in het teken van kennismaking, waarbij een interactieve werkvorm werd gebruikt om iedereen actief te betrekken. Het allerbelangrijkste is dat iedereen zich binnen de Join Us-groep gehoord en veilig voelt, en dat er vooral plezier wordt gemaakt. Wafae en Rachida hebben de avond begeleid en waren zeer tevreden over het verloop ervan. Er werd gezellig gekletst, gelachen en genoten van heerlijke snacks. De sfeer was warm en vertrouwd dat het leek alsof we elkaar al jaren kenden. Het was een avond vol nieuwe gezichten en hopelijk ook het begin van mooie vriendschappen.

Oproep voor jongeren
Via Join-Us staan nieuwe ontmoetingen en waardevolle connecties voor de deur. Jill Mabelis benadrukt dat jongeren tussen 16 en 20 jaar zich aan kunnen melden. Dat kan via www.join-us.nu

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen