Jongeren gezocht voor toffe hangplek

Geplaatst op 06 oktober 2022


Iedere donderdag is er een inloop van 14.00 tot 18.00 uur in het jongerencentrum aan de Klappeijstraat 44 in Oosterhout. Het doel van deze inloop is om jongeren de mogelijkheid te geven laagdrempelig in contact te komen met leeftijdsgenoten en jongerenwerkers.

Jongeren kunnen hier terecht om een spelletje te spelen, samen met een jongerenwerker. Of bijvoorbeeld samen met andere jongeren op de Nintendo Switch, óf gewoon even hun verhaal vertellen. Ook is er een ruimte waar jongeren samen muziek kunnen maken, of zich even kunnen terugtrekken van alle drukte. Laatst kwamen tijdens de inloop twee handhavers langs. De jongeren konden al hun vragen stellen en via deze weg maakten zij kennis met de handhavers uit de buurt en hun beroep. Ook werden er weer volop spellen gespeeld én werd er samen met de jongerenwerkers gitaar gespeeld en muzikale kennis uitgewisseld. Het jongerencentrum voelt als een grote warme huiskamer, waar je jezelf mag zijn.

Alles op één plek
Naast jongerenwerkers van Surplus zijn ook participatiecoach Brandon en projectmedewerker Djoy van GGz Breburg aanwezig tijdens de inloop. Dit biedt jongeren die behoefte hebben aan iets meer ondersteuning de kans om passend te worden begeleid tijdens deze vrije activiteit. Op deze manier hebben alle jongeren een fijne, huiselijke plek om zichzelf te zijn, andere jongeren te ontmoeten, te ontspannen en/of zichzelf te ontwikkelen. Professionals staan klaar om met hen mee te kijken als dat nodig is.

Dit nieuws speelt zich af in de Gemeente Oosterhout bij

Jongerencentrum Oosterhout

Klappeijstraat 44A 4901 HE Oosterhout

Bij het Jongerencentrum Oosterhout kun je terecht om anderen te leren kennen, het gesprek aan te gaan met de jongerenwerkers of om een vraag te ...

Bekijk locatie

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen