Jongeren Join-Us op pad

Geplaatst op 28 december 2023


Met het einde van het jaar in zicht, ging de Join-Us groep uit Etten-Leur op 27 december 2023. gezellig een avond karten.  Ze begonnen met twee sessies karten, waarbij het voor iedereen wennen was. Toch ging iedereen gelijk op volle snelheid. Daarna gingen ze samen gezellig eten, waarbij iedereen zijn tactiek voor de volgende kart sessies besprak.  Na het eten stonden nog twee sessies karten op het programma. Het was goed te zien dat er de eerste twee sessies goed geoefend was. Deze twee sessies ging iedereen namelijk sneller dan daarvoor, persoonlijke records werden verbroken! Een podium ceremonie hoort er dan ook bij. Met iedereen als winnaar!

Op 16 mei 2023 is Join-Us gestart in Etten-Leur, inmiddels zijn er al meerdere gezellige bijeenkomsten geweest. Bij Join-Us in Etten-Leur ontmoeten jongeren leeftijdsgenoten. Jongeren tussen 16 en 20 jaar die ook zin hebben in een leuker sociaal leven.

Sommige van hen voelen zich eenzaam, maar dat hoeft niet. Er zijn ook jongeren die simpelweg zin hebben om nieuwe mensen te leren kennen, die aansluiting missen in hun klas of die niemand hebben bij wie ze hun verhaal kwijt kunnen.

Ook zin om aan te sluiten op dinsdagavond? Join-Us!! https://join-us.nu/nl/locatie/etten-leur

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen