Jongerencentrum Oosterhout viert 2,5-jarig bestaan

Geplaatst op 10 maart 2023


Ruim twee jaar geleden opende het jongerencentrum (JOC) in Oosterhout haar deuren. De opening, in november 2020, viel door corona in het water. Om dit in te halen én stil te staan bij het 2,5-jarig jubileum van het JOC, organiseert het jongerenwerk een feestje op dinsdag 9 mei aanstaande van 15.00 tot 17.00 uur. Iedereen is welkom!

Suzanne de Jong is leidinggevende in Oosterhout: “Wij zijn enorm trots op het jongerencentrum en alle kansen die het biedt aan onze jongerenwerkers en bezoekers. Graag stellen wij het JOC speciaal open voor al onze netwerkpartners en jongeren uit de buurt, om samen het dubbele feest van zowel de officiële opening in 2020, als het 2,5-jarig jubileum van het jongerencentrum te vieren!”

Toffe naam
Toegegeven, de huidige naam, JOC, is niet heel creatief. Om daar verandering in te brengen is er een winactie. Alle Oosterhoutse jongeren kunnen meedoen. Check Instagram @jongerenwerk.oosterhout en doe mee! De winnaar zal beloond worden met een leuk prijsje. De prijs wordt uitgereikt tijdens het 2,5 jarig jubileum van het JOC.

Inlopen voor jongeren
Op dit moment worden er op woensdag, donderdag en vrijdag inlopen georganiseerd in het JOC. Jongeren kunnen hier langs komen om samen met andere jongeren bijvoorbeeld een spelletje te spelen, muziek te maken, of gewoon even gezellig te kletsen. Daarnaast krijgen tientallen jongeren op deze locatie individuele begeleiding. Voor de jongerenwerkers en stagiaires is het jongerencentrum een werkplek waar zij niet alleen elkaar, maar ook netwerkpartners kunnen ontmoeten.

Dit nieuws speelt zich af in de Gemeente Oosterhout bij

Jongerencentrum Oosterhout

Klappeijstraat 44A 4901 HE Oosterhout

Bij het Jongerencentrum Oosterhout kun je terecht om anderen te leren kennen, het gesprek aan te gaan met de jongerenwerkers of om een vraag te ...

Bekijk locatie

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen