Kerstactie Meedenkcoaches gemeente Etten-Leur

Geplaatst op 23 november 2023


Op woensdag 20 december aanstaande zijn de Meedenkcoaches van de gemeente Etten-Leur van 08.30 tot 12.00 uur op de weekmarkt te vinden. Kom langs en ga met de Meedenkcoaches in gesprek onder het genot van warme chocolademelk met slagroom.

De gemeente heeft een keet beschikbaar gesteld. Meedenkcoach Mirthe Verstijlen: “Dat is fijn, indien gewenst kan er in alle privacy een vraag in de keet worden gesteld.” Van  10.00 tot 11.00 uur verzorgen de Merry Singers een optreden. Dit koor draagt in Dickens stijl oude kerstliedjes voor. Misschien komt de Kerstman ook nog langs met zoete lekkernijen.

Meedenkcoaches
Inwoners van de gemeente Etten-Leur van 18 jaar en ouder kunnen een beroep doen op twee onafhankelijke Meedenkcoaches. Inwoners kunnen met alle vragen op het gebied van zorg en welzijn terecht. Neeltje Heeren: “Bijvoorbeeld als mensen niet goed weten waar ze terecht kunnen met hun vraag. Wij maken hen dan wegwijs in de wirwar van wetten, regels en instanties. Samen met de inwoner gaan wij op zoek naar een passende oplossing en/of verwijzen we door naar de juiste hulpverlening. Dat doen we onafhankelijk en zonder kosten in rekening te brengen.”

Stel een vraag
Zijn er vragen? Kom dan langs op de weekmarkt op 20 december. Of bel 076 – 504 77 34, stuur een e-mail naar info@meedenkcoachettenleur.nl of vul het contactformulier in op de website www.meedenkcoach.nl

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen