‘Kom erbij!’ organiseerde gezellige lunch in gemeente Drimmelen

Geplaatst op 21 april 2022


De ‘Kom Erbij-lunch’ brengt inwoners van de gemeente Drimmelen bij elkaar. “Door corona konden de lunches langere tijd niet doorgaan. De afgelopen tijd ben ik regelmatig gebeld door buurtbewoners met de vraag wanneer de lunch weer zou starten,” zegt activiteitencoach Tasha van Dam. Op 1 april was het eindelijk zover, aan de feestelijk gedekte tafels schoven vijftien deelnemers aan. Vrijdag 6 mei is de volgende lunch!

Tasha van Dam is activiteitencoach en nauw betrokken bij de ‘Kom Erbij-lunch’: “Er waren alleen maar positieve reacties over hoe goed de lunch verzorgd was en dat de tafels er zo gezellig uitzagen. Speciaal al voor Pasen zorgde één van de vrijwillig medewerkers voor versierde paaseieren. De deelnemers waren blij dat het weer mocht, ze vinden het zo gezellig om samen te lunchen. Eén van de bezoekers werd die dag 90 jaar. Voor haar is samen gezongen.” De volgende lunch is op vrijdag 6 mei aanstaande. Aanmelden kan tot woensdag 4 mei door een e-mail te sturen naar tasha.vandam@surplus.nl of te bellen naar 0162 – 748 600.

Leren kennen van nieuwe mensen

Tijdens de lunch staat het leren kennen van nieuwe mensen centraal. De lunch wordt gehouden bij Woonvizier, Middelmeede 40 in Made en verzorgd door een groep enthousiaste vrijwilligers. Deze corporatie stelt een mooie grote ruimte beschikbaar. Bij de lunch is iedereen welkom. Aanmelden is wel nodig in verband met de boodschappen. Deelnemers betalen een eigen bijdrage van € 2,50.

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen