‘Kom erbij!’ organiseert gezellige lunch in gemeente Drimmelen

Geplaatst op 21 maart 2022


Kom erbij!’ brengt inwoners van de gemeente Drimmelen bij elkaar. “Voor corona organiseerden we onder andere gezellige lunches. Die konden een hele tijd niet doorgaan”, zegt activiteitencoach Tasha van Dam. “Nu gaan we op vrijdag 1 april aanstaande weer van start met een lunch van 12.00 tot 13.30 uur!”

Tijdens de lunch staat het leren kennen van nieuwe mensen centraal. “De afgelopen tijd ben ik regelmatig gebeld door mensen die vroegen wanneer we weer van start gingen? Ze keken uit naar deze bijeenkomsten! De lunch voldoet dus echt aan een behoefte. Ik hoor vaak terug dat mensen thuis maar alleen zitten”, zegt Tasha. De lunch wordt gehouden bij Woonvizier, Middelmeede 40 in Made. Deze corporatie stelt een mooie grote ruimte beschikbaar. Bij de lunch is iedereen welkom. Aanmelden is wel nodig in verband met de boodschappen. Deelnemers betalen een eigen bijdrage van € 2,50.

Aanmelden
Aanmelden kan tot woensdag 30 maart aanstaande door te mailen naar tasha.vandam@surplus.nl of te bellen naar 06 – 432 88 684.

Vrijwilligers
Betrokken vrijwilligers zorgen voor een gezellig gedekte tafel, een fijne ontvangst en natuurlijk een heerlijke lunch. Zo wordt het zeker een gezellige middag voor de deelnemers.

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen