‘Kom erbij!’ organiseert maandelijks gezellige lunch in gemeente Drimmelen

Geplaatst op 13 februari 2024


De maandelijkse ‘Kom-erbij’ lunch brengt inwoners van de gemeente Drimmelen bij elkaar. Iedereen is welkom. Tijdens de lunch staat het leren kennen van nieuwe mensen centraal. Enthousiaste vrijwilligers zorgen voor een gezellig gedekte tafel, een fijne ontvangst en natuurlijk een heerlijke lunch. De volgende lunch is op vrijdag 1 maart aanstaande.

“Ik merk dat mensen echt naar deze lunch uitkijken. We krijgen vaak te horen dat mensen thuis niet zoveel eten wanneer zij alleen zijn, maar tijdens de lunch eten ze ineens meer omdat ze het zo gezellig vinden”, zegt activiteitencoach Tasha van Dam.

Nieuwe locatie
Voorheen werden de lunches georganiseerd in het gebouw van Woonvizier. Wegens de verbouwing van Woonvizier, kon de lunch daar niet meer plaatsvinden. Daarom is in november 2023 een nieuwe locatie gevonden: de kantine van voetbalvereniging Madese Boys. Een mooie plek voor alle deelnemers. Namens hen ook veel dank aan de voetbalclub Madese Boys voor het mogelijk maken van de lunchbijeenkomsten.

Iedere eerste vrijdag van de maand
De lunch wordt iedere eerste vrijdag van de maand verzorgd door een groep enthousiaste vrijwilligers. Aanmelden voor de lunch is wel nodig in verband met de boodschappen. Aanmelden kan tot woensdag vóór de lunch door een e-mail te sturen naar drimmelen@surplus.nl of te bellen naar 0162 – 748 600. Deelnemers betalen een eigen bijdrage van € 2,50. Noteer alvast de volgende data in de agenda: vrijdag 5 april, 3 mei, 7 juni en 5 juli.

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen