Lancering Website Mantelzorg Etten-Leur

Geplaatst op 20 april 2023


Op 13 april 2023 werd de nieuwe website Mantelzorg Etten-Leur gelanceerd door wethouder René Verwijmeren. Het was een heuglijk moment voor de gemeente Etten-Leur en een belangrijke mijlpaal voor de ondersteuning van mantelzorgers.

Wethouder Verwijmeren sprak tijdens de lancering zijn waardering uit voor alle mantelzorgers en mantelzorgondersteuners. “Mantelzorg overkomt je en is vaak zwaar. Daarom is het belangrijk om mantelzorgers ondersteuning te bieden door middel van informatie, advies, voorlichting, (praktische) ondersteuning, begeleiding en deskundigheidsbevordering,” aldus de wethouder.

De website Mantelzorg Etten-Leur biedt steun en advies voor zowel mantelzorgers, jonge mantelzorgers als werkende mantelzorgers. Het doel is om mantelzorgers te ondersteunen door middel van informatie en praktische tips, zodat zij de zorg beter kunnen combineren met werk, studie, een eigen gezin en sociaal leven.

Op de website staat alle informatie overzichtelijk op een rijtje. Hier kunnen mantelzorgers informatie vinden over onderwerpen zoals dementie, buddyhulp en het tijdelijk overdragen van de zorg. Daarnaast wordt het mogelijk om de mantelzorgwaardering aan te vragen via de website en zijn er verschillende activiteiten gepland waar mantelzorgers aan deel kunnen nemen.

De lancering van de website Mantelzorg Etten-Leur is een belangrijke stap in het ondersteunen van mantelzorgers en het verbeteren van hun levenskwaliteit. Gemeente Etten-Leur is er trots op om deze website aan te bieden aan mantelzorgers en bedankt alle betrokkenen voor hun bijdrage aan de totstandkoming ervan.

Voor meer informatie over de website Mantelzorg Etten-Leur, bezoek www.mantelzorgetten-leur.nl.

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen