Locatie Vuchterhage goed beoordeeld door IGJ

Geplaatst op 07 april 2020


Op 22 januari 2020 heeft de Inspectie voor de Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) een bezoek gebracht aan locatie Vuchterhage. Dit bezoek heeft geleid tot een goed eindoordeel van de IGJ over deze locatie. De IGJ is van oordeel dat de geboden zorg op Vuchterhage (grotendeels) voldoet aan de getoetste normen. ‘Cliënten op Vuchterhage kunnen er op rekenen dat zorgverleners hen kennen en hun wensen centraal stellen’ aldus de IGJ. Surplus is hartstikke blij met het behaalde resultaat en trots op alle (vrijwillig) medewerkers die hieraan hebben bijgedragen. We hebben dit immers kunnen bereiken door de dagelijkse inzet en toewijding van de medewerkers en vrijwilligers op deze mooie locatie!

Om de ontwikkelingen en de kwaliteit van het verpleeghuis in relatie tot de extra (financiële) middelen te monitoren, bezoekt de Inspectie op verzoek van Hugo de Jonge, minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, in 2019 en 2020 alle zorgaanbieders die zorg bieden in een woonzorgcentrum. Vuchterhage was door de IGJ gekozen, omdat zij deze locatie in de afgelopen jaren niet heeft bezocht en mede daardoor deze nog onvoldoende kende. Op locatie is de IGJ in gesprek geweest om een beeld te krijgen van hoe er op de locatie geleefd en gewerkt wordt. Zie hier het rapport dat ook op de website van de IGJ wordt gepubliceerd.”

Dit nieuws speelt zich af in de Gemeente Breda bij

Vuchterhage Breda

Woonzorgcentrum Vuchterhage

Antwerpenstraat 93, 4826 HB Breda

Surplus Vuchterhage is gelegen in de levendige wijk Hoge Vucht, vlak naast het overdekte winkelcentrum Moerwijk, met veel winkelvoorzieningen en de wekelijkse markt op donderdag. ...

Bekijk locatie

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen