Maak kennis met Menu Surplus

Geplaatst op 09 december 2021


Wil je gezond, vers en gevarieerd blijven eten, zonder daarvoor lang in de keuken te hoeven staan? Dan is de maaltijdenservice van Menu Surplus voor jou dé uitkomst! Menu Surplus biedt elke dag verschillende smakelijke, gezonde maaltijden waarbij we rekening houden met dieetwensen. Zo heb je dagelijks ruime keuze uit verschillende lekkere gerechten en houd je na een drukke dag tijd  over om dingen te doen die je leuk vindt.

Onze koks selecteren elke dag weer de beste streekgebonden producten en ingrediënten die aansluiten op het seizoen. Deze verwerken zij tot smakelijke gerechten in de productiekeuken. Je ontvangt de maaltijden tijdens twee vaste bezorgmomenten per week. De maaltijd is koelvers en hoeft alleen opgewarmd te worden.

Een maaltijd inclusief bezorging kost gemiddeld €6,95 en kan worden uitgebreid met soep en/ of een nagerecht.

Bestellen

Bestellen is erg eenvoudig en kan op twee manieren. Je kunt je keuze online doorgeven via het digitale bestelsysteem. Wij helpen je graag om hiervoor een gebruikerscode en wachtwoord aan te maken. Of je kunt je keuze invullen op een menukaart die een medewerker van Menu Surplus bij je aflevert. 

Welkomstaanbieding

Menu Surplus heeft een aantrekkelijke welkomstaanbieding. Ontvang 4 basismaaltijden (soep, hoofdgerecht en dessert) voor € 18,-. Dat is een korting van maar liefst €16,50. Wij verwelkomen u graag als nieuwe klant. Eet smakelijk!

Over Menu Surplus
Menu Surplus is de centrale productiekeuken en maaltijdenservice van Surplus. De keuken van Menu Surplus vind je in Zevenbergen en vanuit daar worden zo’n 15.000 maaltijden per week gemaakt, verpakt en verstuurd. De maaltijden worden verstuurd naar alle woonzorgcentra van Surplus en naar thuiswonenden die een maaltijd hebben besteld in de regio West-Brabant.

Het team van Menu Surplus bestaat uit koks, keukenassistenten, portioneermedewerkers, afwaskrachten, voedingsadministratie, project- en kwaliteitsmedewerkers en chauffeurs.

Meer informatie
Neem voor meer informatie en de welkomstaanbieding contact op met de klantenservice via 076 208 2200 of klantenservice@surplus.nl.

Meer informatie over de maaltijdenservice van Menu Surplus.

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen