Meedenkcoaches Etten-Leur voor alle vragen

Geplaatst op 21 april 2022


Inwoners van de gemeente Etten-Leur van 18 jaar en ouder kunnen een beroep doen op twee onafhankelijke Meedenkcoaches. Mirthe Verstijlen is al vanaf 2018 werkzaam als Meedenkcoach. Neeltje Heeren volgde onlangs Rowan Huisman op. Zijn er vragen? Bel 076 – 504 77 44, stuur een e-mail naar info@meedenkcoachettenleur.nl of vul het contactformulier in op de website www.meedenkcoach.nl

Inwoners kunnen met alle vragen op het gebied van zorg en welzijn terecht. Mirthe Verstijlen: “Bijvoorbeeld als mensen niet goed weten waar ze terecht kunnen met hun vraag. Wij maken hen dan wegwijs in de wirwar van wetten, regels en instanties. Samen met de inwoner gaan wij op zoek naar een passende oplossing en/of verwijzen we door naar de juiste hulpverlening. Dat doen we onafhankelijk en zonder kosten in rekening te brengen.”

Doorverwijzingen
De Meedenkcoaches krijgen ook doorverwijzingen van andere (maatschappelijke) organisaties en hulpverleners. Bijvoorbeeld als er signalen zijn van eenzaamheid of financiële problemen. Maar ook als er hulp nodig is bij het op orde krijgen van zaken. Neeltje Heeren: “Als er een gevoel is dat er meer speelt, maar men er niet de vinger op kan leggen.  Meld het aan ons en wij gaan in gesprek. Mits er natuurlijk toestemming gegeven is voor doorverwijzing. Maar we zijn er ook om te overleggen en eens mee te denken.”

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen