MEENEEMWEEK in Antonius Abt

Geplaatst op 20 september 2022


Van 19 tot en met 23 september organiseerde Surplus de MEENEEMWEEK in Antonius Abt in Terheijden. Vrijwilligerscoördinator Marianne Eestermans: “We nodigden alle vrijwillig medewerkers uit een naaste, familielid of bekende mee te nemen, die benieuwd was naar het vrijwilligerswerk dat zij doen. Zij konden meelopen tijdens de gewone werkzaamheden, maar ook aansluiten bij de speciale activiteiten.” Daarnaast was er een fototentoonstelling over het werk van de vrijwilligers.

Belangrijk werk dat gezien mag worden
Wethouder Harry Bakker van de gemeente Drimmelen kwam maandagmiddag 19 september langs bij Antonius Abt om de MEENEEMWEEK officieel te openen, met aandacht voor de grote maatschappelijke bijdrage die de vrijwilligers leveren. Ook Sietske Poppe, vrijwilligersadviseur bij Surplus onderstreept dat: “Alleen al bij Antonius Abt zijn ruim 85 vrijwillig medewerkers actief. Wij hebben bewust gekozen voor de benaming ‘vrijwillig medewerkers’ vanwege het belangrijke werk dat zij doen en omdat we tenslotte allemaal collega’s zijn. De MEENEEMWEEK biedt een mooie kans om dat te laten zien.”

Meer MEENEEMWEKEN
In april organiseerde Surplus al een succesvolle MEENEEMWEEK in Westerwiek. Nu is Antonius Abt aan de beurt en De Donk in Ulvenhout is de volgende.

Dit nieuws speelt zich af in de Gemeente Drimmelen bij

Antonius Abt Terheijden

Woonzorgcentrum Antonius Abt

Dorpsplein 1, 4844 CM Terheijden

Midden in Terheijden vindt u woonzorgcentrum Antonius Abt. Een bijzonder en veelzijdig woonzorgcentrum waar wonen, zorg en welzijn bij elkaar komen. Het is een centrum ...

Bekijk locatie

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen